Facebook

 
Kérlek várj30 másodpercet vagy zárd be Bezár

2014. június 11., szerda

Zúzda Tehetségkutató 2014 – Még nem zárult le a jelentkezési időszak!

Harmadik alkalommal veszi kezdetét a Zúzda Tehetségkutató, melynek a már korábban is meghirdetett új helyszín, a belváros szívében található Cinema Rock Cafe ad otthont. Az idei első selejtezőre július 1-én kerül sor az előzetes válogatás alapján bejutott zenekarokkal. Ellenben a jelentkezési időszak még közel sem zárult le, így bárki jó eséllyel pályázhat az élő megmérettetésre, ha július 8-ig beadja nevezési szándékát! Mindeközben a szervezés sem ült tétlenül, így az első híradásokban említett díjak (anyagi támogatás, profi videoklip és honlap készítése, stúdiófelvétel) mellé jelenleg is folyamatosan gyűlnek a nyeremények, melyekkel a legeredményesebb zenekarok térhetnek majd haza.



A nevezéseket július 8-ig az alábbi elérhetőségeken várják!
koncertszervezes@cinemarockcafe.hu
+36-20-593-1692



A Zúzda Tehetségkutató selejtezőből, elődöntőből, középdöntőből és döntőből áll. Az elbírálásában a magyar rockzenei élet ismertebb zenész alakjai, a média képviselőivel karöltve adják majd a szakmai zsűrit (az egyeztetések fényében hamarosan nyilvánosságra kerülnek konkrét nevek is). Nagy szerepe lesz az összegyűlt közönségnek is, hiszen minden forduló végén általuk is továbbjut valaki!

Menetrend:
  • Selejtezők: Július 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 24.
  • Elődöntők: Július 31, augusztus 7, 14, 21.
  • Középdöntők: Augusztus 28, szeptember 4.
  • Döntő: Szeptember 13!.

A jelentkező zenekaroktól az alábbiakat várják
  • Bemutatkozás PDF vagy DOC formátumban
  • Három nóta MP3 formátumban vagy CD-n, legfeljebb Youtube linkként. Ebből legalább kettő saját legyen. (Nem kötelező stúdiófelvétel. Próbatermit vagy koncerteset is elfogadunk.)
  • Pontos zenekarral kapcsolatos adatok és elérhetőségek
  • A nevezési díj 8.000 Ft, melyet csak az előzetes válogatáson túljutott, azaz a helyszíni selejtezőbe bejutott együttesektől kérünk

A nevezéseket július 8-ig az alábbi elérhetőségeken várják!
+36-20-593-1692

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése