Facebook

 
Kérlek várj30 másodpercet vagy zárd be Bezár

2014. május 22., csütörtök

METAL FOREVER FESZTIVÁL - Nagycsalomja visszavár!

Augusztus első hétvégéjén ismét zenekaroktól lesz hangos Nagycsalomja: az öt év szünet után tavaly sikeresen újjáéledt Metal Forever Festival története folytatódik! A fesztivál szervezői nem aprózták el a dolgot, habár csak a szombati napon lépnek fel zenekarok, annál erősebb a felhozatal! A rendezvény két főzenekara két punk legenda: az Aurora és a Konflikt! Ezzel még korántsem teljes a fellépők sora, az eddig bejelentett zenekarok közt olyan neveket találni, mint debreceni székhelyű death metalban utazó Angerseed, a progresszív death metalként aposztrofált győri Aeneis, a Konflikt idei állandó turnépartnere, a Hrana, a magyar death/black metal színtér egyik legismertebb, idén 'nagykorúvá vált' zenekara, a Christian Epidemic, az utóbbi években ritkán színpadra lépő, a fesztivál történetéhez erősen kötődő, Karcagról indult Vale Of Tears, valamint Joey DeMaio bandájának magyar hangja, avagy a Manomore (Manowar tribute). Természetesen már előző nap is be lehet szivárogni a területre, augusztus 1-én, pénteken ismerkedős-beszélgetős est, szabadidős program várja a vendégeket, hol fel lehet idázni az előző évek emlékeit, találkozni régi barátokkal, új ismeretségre szert tenni, rúgni a bőrt a pályán, körbenézni a településen, vagy akár a társasággal beülni a rendezvény látogatóinak körében népszerűvé vált közeli vendéglőbe. 
 
A rendezvény facebook oldala:
https://www.facebook.com/metalforeverfestival

Az esemény oldala:
https://www.facebook.com/events/352302431575279


Röviden a fesztiválról és a településről: A rendezvénynek helyszínt adó település a déli határ mentén található az Ipoly folyó mentén Balassagyarmattól 8, Ipolyságtól 20, Nagykürtöstől pedig 25 km-re. Közel 10 éve már, hogy Nagycsalomja a környék legkorszerűbb szabadtéri színpadával rendelkezik, mely ideális helyszín kisebb és nagyobb volumenű rendezvények lebonyolítására is. A színpad és a nézőtér egyaránt fedett, így a kedvezőtlen időjárási körülmények sem akadályozhatják meg a rendezvények gondmentes lebonyolítását. A fesztivál maga egy Rock/Metal rendezvény, melynek gyökerei egészen 2003-ig nyúlnak vissza. 2008 mérföldkő volt a rendezvény történetében, ugyanis abban az évben a Metal Forever kétnaposra bővült, garantálva ezzel a még jobb hangulatot, még több zenekart, programot és szórakozási lehetőséget. A rendezőség reméli, hogy a fesztivál az idei évben tovább öregbíti Nagycsalomja és saját hírnevét is.

Elkészültek az idei fesztivál pólók. Amennyiben szeretnétek egyet magatoknak küldjetek egy üzenetet legkésőbb május végéig vagy írjatok a metalforeverfestival@centrum.sk címre!
 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése